perjantai 28. tammikuuta 2011

Villitys jatkuu


Langat lentelee ja koukku suihkii siis edelleenkin, vaikka töiden loppuminen ja opiskelun alkaminen onkin hieman vähentänyt sitä intensiteettiä, jolla homma etenee. En sitten kyennyt vastustamaan torkkupeiton kutsua, kuva itsestä sohvalla köllöttelemässä lämpimän peiton alla, pakkaslenkin jälkeen oli liian houkutteleva...


Myös aaltoilevaa kuviota oli pakko päästä kokeilemaan ja se onkin osoittautunut varsin toimivaksi - helppo ja hieno yhtä aikaa! Kätevästi syntyy telkkarin ääressä. Peitolla on leveyttä lähes 140cm ja lankana ihan perus 7Veljestä.
Kuten tarkkaavaisimmat lukijat voivat huomata, eräs linssilude työnsi takamuksensa välittömästi eteen, kun yritin saada kuvaa tekeleestäni. Lankakerät sentään saavat olla suhteellisen rauhassa. Koira-allergiselle peitto ei tosin sovi, sen verran tehokkaasti karvat imeytyvät lattioilta langan matkaan.


Vielä tulee aika monta iltaa töllön ääressä, ennen kuin on valmista. Niinpä superlämmin unelmani onkin ehkä sopivasti kasassa ensi kesäksi. Vaikka juhannuksenahan on aina tunnetusti kylmä ja vettä sataa, niin että tiedä vaikka tulisi tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti