sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Isoäidin kolmiohuivi


Blogiurani ensimmäinen toivepostaus! Toiveen esittäjänä äiti. Vaikka bloggerin tilastoista voi kyllä päätellä, että aika moni on päätynyt tänne erilaisilla isoäidin neliöitä käsittelevillä hakusanoilla. Niin että annetaan kansalle sitä, mitä se haluaa! Nimittäin ohje Puolikkaalle isoäidin neliö huiville, jonka sujuvampi nimi lienee Isoäidin kolmiohuivi. (Kiitos vinkistä Aava!)Tässä kuvallinen esitys huivin mallista. En tehnyt sitä itse, vaan ainoastaan suomensin tekstit Granny Squares-Motifs-Applique - Free Pattern-blogista löytyneeseen,14 kommenttia:

 1. Kiitos ohjeen jakamisesta. Tulee taatusti hyötykäyttöön itsekullakin. :) Minä löysin isoäidin kolmioon ohjeen Novitan kesäkuvastosta vm- 2011. Hyvin samantyylinen ohje kuin tämäkin, mutta kerroksen aloitukseen oli ketjusilmukkapylvään lisäksi virkattu kolme pylvästä kahden sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti on jotain iloa. Ja sieltä Novitastahan voi sitten katsoa ammattilaisten kirjoittamat ohjeet, jos nämä takkuaa :D
   Lienee makukysymys, montako pylvästä siihen alkuun laittaa, voihan olla, että kolmella tulee kivempi - jotenkin tiiviimpi tai näin. :)

   Poista
 2. Kiitos ohjeesta! Hakusessa on mukava malli, jolla tehdä hartiahuivin tyylinen. :) Tää näyttää toimivan siihen tarkoituksenn. :) Kuvia tästä mallista löysin googlettamalla, mutta ohjetta en meinannut löytää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, toivottavasti onnistuu! :) Tykkään kyllä tästä mallista, mutta itsekin tein ensimmäisen englannin kielellä, niin sanotusti. Mukavaa, että voin olla hyödyksi!

   Poista
 3. Kiitos ihanasta ohjeesta. Tulipas juuri tehtyä pari huivia tällä ohjeella. :D Itse vaan laitoin huiveihin vielä hapsutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa, oikein hyvältä näyttivät hapsujenkin kanssa! :) Mahtavaa, että ohje on päässyt käyttöön.

   Poista
 4. Kiitti munkin puolesta ohjeesta. Huivibhyvää vauhtia valmistumassa ihanasta silkkipuuvillamlangasta.
  Tiina

  VastaaPoista
 5. Hyvä, selkeä ohje.Kiitos jaosta.Nyt pääsen sisään kolmioiden ihmeelliseen maailmaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ohjeesta, linkkasin sen blogissani, toivottavasti on ok?

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon selkeästä ohjeesta! Etsiskelin tähän virkkausurani alkupuolelle sopivaa huiviohjetta, jolla tehdä joululahjan mummolle, ja tämä vastasi mainiosti tarpeeseeni. Pelastit siis minut suurelta joululahjastressiltä ainakin yhden lahjan osalta. :-D

  VastaaPoista
 8. Hihhei, sain vihdoin omani valmiiksi! Kiitos ohjeesta, tää oli ihan mielettömän selkee :)

  Täällä miun huivi:

  http://piponytimesta.blogspot.fi/2016/02/isoaidin-kolmio.html

  VastaaPoista
 9. Kiitos aivan ihanan simppelistä ohjeesta 😊 aloittelevalle virkkaajalle passeli ohje

  VastaaPoista