keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Makeaa mahan täydeltä
Makeitakin herkkuja cokctail-tupareissa tarjoiltiin. Suklaassa uitetut viinirypäleet olivat hitti - niin yksinkertainen, mutta aivan loistavan herkullinen tarjottava. Tikutettuina myös erittäin kätevä: ei sotke ja helppo syödä. Muitakin suklaassa dipattuja hedelmiä olisin halunnut, mutta toteutus jäi puolitiehen ja oli tyydyttävä vaahtokarkkeihin. Ei sillä, etteivät nekin olisi maistuneet.

Dominokeksien halpisversiot uivat nekin valkosuklaassa ja saivat pintaansa mariannemurskaa. Nämä olivat mielestäni kauniita ja niissä yhdistyivät monet omista suosikkimauistani, mutta kovan keksin syöminen tikusta ei ollut ehkä kaikkein toimivin ratkaisu.

Sen sijaan pienet omenapiiraat, jotka syntyivät kaupan lehtitaikinasta, omenaviipaleista, sokerista ja kanelista, olivat erittäin onnistunut kokeilu. Helppoa, nopeaa ja hyvää - juuri sopivaa tilanteeseen, jossa tarjolle halutaan monenlaisia herkkuja ilman päiväkausia kestäviä valmisteluita.

Näiden lisäksi tarjolla oli mustikkamoussea ja suupaloiksi leikattua brownieta. Ja tietysti skumppaa ja vähän booliakin. Illan päätteeksi käytiin testaamassa uusi lähijuottola ja seuraavana aamuna sai nautiskella rääppiäisistä, joita jäi yli juuri sopiva määrä. Onnistuneet pippalot siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti